Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Ecotavane
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Tavane extensibile translucid cu iluminare
20 €
Brand
Descor
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Tavanul extensibil translucid in Bucuresti

Un tavan  extensibil nu este doar o modalitate de a decora o camera, ci si un element al interiorului. O varietate de culori si texturi va permite sa realizati idei de design, sa impartiti spatiul in zone conditionale. O solutie interesanta si non-standard este tavanele extensibile translucide cu iluminare de fundal.
Designul prevede utilizarea panzei cu admitere de lumina pana la 50%.Acest lucru inseamna ca pelicula PVC transmite lumina, iar daca asezati o banda LED, panouri stralucitoare sau lampi luminoase in spatele ei, se creeaza un efect uimitor al luminii difuze. Sursa de lumina nu este vizibila, dar lumina primita este suficienta pentru a lumina camera. Exista o iluzie a unei ferestre pe tavan. Cu luminile stinse, tavanul pare o optiune normala de intindere.

Iluminarea cu LED pentru tavane extensibele este o tendinta actuala din ultimii ani. In spatele tavanului este asezata o banda simpla alba sau lampi LED colorate. Controlul luminii este conectat la un comutator sau afisat pe o telecomanda. Puteti ajusta luminozitatea fluxului de lumina, puteti schimba culorile.

Pelicula este realizat din fibre speciale de imprastiere a luminii, impregnate cu un strat subtire de polimer protector. Datorita careia siguranta la foc creste, tavanul poate fi spalat. Aceasta tesatura este rezistenta la caldura.
Din Gura in Gura